Disclaimer


Glamoursieraden verleent u hierbij toegang tot Glamoursieraden.nl ("de Webshop") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.


Glamoursieraden behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.


Beperkte aansprakelijkheid

Deze website bevat informatie over de artikelen en de gebruikte onderdelen en biedt artikelen aan. Dit aanbod wordt geheel vrijblijvend gedaan..

Glamoursieraden spant zich in om de inhoud van de Webshop zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Webshop aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Glamoursieraden.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Webshop geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Glamoursieraden. Voor op de Webshop opgenomen hyperlinks naar Webshops of diensten van derden kan Glamoursieraden nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen, onderdelen en ontwerpen liggen bij Glamoursieraden.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Glamoursieraden,  behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen/ontwerpen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

© 2015 - 2024 Glamour sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel