Glamoursieraden biedt betaalbare sieraden aan, die (zakelijke) kleding een glamorous tintje geeft. Bij voorkeur worden (half-)edelstenen en Cjech glass verwerkt in de sieraden vanwege het glamorous effect ervan. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van rosé gouden, nikkelvrije, accenten in de sieraden. Dat geeft een warme uitstraling  bij iedere huidskleur. De diverse leveranciers komen uit Australie, Europa en Azië.

Glamoursieraden is van Petra van Trommel-Ober. In 2005 is zij als hobby begonnen met het maken van sieraden, als tegenhanger voor de intensieve dagen die zij bij haar bedrijf maakte.

“Op mijn reizen in het buitenland nam ik altijd bijzondere kralen mee, waarvan ik  thuis sieraden maakte. De sieraden moesten mijn zakelijke kleding wat speelser maken, zonder dominant aanwezig te zijn. Ook wilde ik veel kunnen wisselen, zoals heren dat doen met hun stropdas. Een mooi voorbeeld is Koningin Maxima, zij weet haar outfit met sieraden echt te versterken. Door de juiste kleur en materialen te kiezen.
Eerst maakte ik de sieraden voor mijzelf, later gaf ik ze veelal weg als cadeau aan vriendinnen en collega’s. Inmiddels is de vraag zodanig groot, dat ik een webshop ben gestart.  Hierdoor kan een grotere kring mijn sieraden gaan dragen, waardoor de werkvloer hopelijk meer kleur en glans krijgt! ”

Petra

© 2015 - 2024 Glamour sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel